Hienoja uutisia: TellWell Translations on huhtikuun 2023 lopusta alkaen osa Ideakeskuksen (Manttaalitie 15 B, Lempäälä) Yritysrinkiä! Ideakeskus on Lempäälä-talossa sijaitseva yhteisöllinen toimistotilakokonaisuus, joka on tullut minulle tutuksi parin vuoden aikana Lempäälän Yrittäjien Y-kahvien ja Lempäälän Kehitys Oy:n järjestämien tilaisuuksien myötä. On ilo päästä työskentelemään tällaiseen raikkaan moderniin B2B- ja B2C-ympäristöön. Vuonna 2020 valmistuneessa Lempäälä-talossa on myös kirjasto, ja rakennuskompleksi sijaitsee aivan juna-aseman ja tärkeimpien palvelujen vieressä, joten Ideakeskuksella työskentelevällä on sekä kulttuurisesti että logistisesti kissanpäivät.

Miksi TellWell Translations on olemassa? Siksi, että lukukokemus on osa asiakaskokemusta. Vuonna 2011 perustetun kielipalveluyritykseni missiona on ollut ja on edelleen valjastaa intohimo kieleen ja kirjoittamiseen palvelemaan erilaisten yritysten viestintätarpeita. Tiimini auttaa yrityksiä luomaan hedelmällisiä yhteyksiä erikielisiin sidosryhmiinsä sujuvilla teksteillä ja natiivitason käännöksillä  siis tekemään kauppaa uskottavasti ja luontevasti ilman kielimuureja. Tällä hetkellä kompakti käännöstoimistoni on yli 30 osaajan tiimi, johon kuuluu eri kielten kääntäjiä, editoijia ja kirjoittajia sekä sisältöasiantuntijoita. Käännämme, editoimme ja kirjoitamme erilaisia yritysviestinnän tekstejä, kuten verkkosivustosisältöjä ja muita markkinointitekstejä, tiedotteita, esitysmateriaaleja ja oppaita. Viime syksynä palveluvalikoimaamme lisättiin sisällöntuotanto englannin kielellä vastaavan suomenkielisen palvelun rinnalle.

Mitä sinulle kuuluu? Olet tervetullut juttelemaan esimerkiksi viestintätarpeistasi Ideakeskukselle kanssani, ja Tellwell Translations palvelee tietenkin myös ketterästi etänä. Soita (045-8551734), lähetä sähköpostia (paula.erkintalo[at]tellwell.fi) tai viestittele yhteydenottolomakkeen kautta, kun on esimerkiksi aika editoida nettisivutekstit julkaisukelpoiseen kuntoon, kääntää esitenivaska eri kieliin tai kirjoittaa artikkeleja blogiin.

Keväisin terveisin

Paula

FI | EN | IT