Asiakastarinat

Suomen Ekonomit -logo

Suomen Ekonomit

ekonomit.fi

Kielenkääntäminen

Lue lisää

Halusimme käännättää kaksi verkkovalmennustamme toisen niistä englantiin, toisen englantiin ja ruotsiin  ja päädyimme tekemään yhteistyötä TellWellin kanssa. Kokemuksemme yhteistyöstä oli erinomainen. Alusta asti viestintä sujui mutkattomasti ja kaikki esille tulleet kysymykset käsiteltiin nopeasti ja perusteellisesti. Paulan ja hänen tiiminsä työn laatu oli erinomaista. He ottivat aktiivisesti huomioon projektin erityispiirteet, kuten tarvittavat ammattitermit ja kontekstin. Käännöstiimi käytti runsaasti aikaa varmistaakseen, että käännökset olivat tarkkoja ja tarkoituksenmukaisia. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja käännösten laatuun. Suuret kiitokset Paulalle ja hänen tiimilleen ammattitaitoisesta ja sujuvasta yhteistyöstä. Voin lämpimästi suositella heidän palveluitaan.

–Arja Parpala, kehityspäällikkö

EPP-Pack Oy / Carccu® -logo

Carccu®

Paperipakkausvalmistaja, Sastamala

carccu.com

 Käännöspalvelut
Tekstintuottaminen

Lue lisää

“Erityiskiitokset Paulan tiimille käännöstöistä. He perehtyvät jokaiseen käännöstoimeksiantoon antaumuksella, löytävät aina oikeat sanamuodot, tekevät oma-aloitteisesti ehdotuksia sisällön parantamiseksi ja pitävät kiinni sovituista aikatauluista. Yhteistyö on sanalla sanoen sujuvaa.”

– Lasse Borg, toimitusjohtaja, EPP-Pack Oy / Carccu®

Vaasan yliopisto -logo

Vaasan yliopisto / SC-Research

uwasa.fi

Kielenhuolto (suomi, englanti)

Lue lisää

“TellWell Translations toteutti kielenhuollon osaan oppimisaineistoa riskien ja jatkuvuuden hallinnan Riskioppi-itseopiskeluympäristössä (https://sites.uwasa.fi/kompassi/oppimisymparisto/). Tämä suomenkielinen verkko-oppimisympäristö on toteutettu Vaasan yliopiston koordinoimassa KOMPASSI-hankkeessa, joka on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston (ESR) REACT-EU tuella. TellWell Translations suoritti Riskioppi-ympäristön moduulissa 2 noin 40 sivun tekstiaineiston adaptoivan kielenhuollon nopealla aloituksella ja aikataululla toukokuussa 2023. Kielenhuolto selkeytti tekstin ymmärrettävyyttä ja auttoi hankeryhmää kehittämään oppimisaineistoa. Mielellämme käytämme TellWell Translationsin sujuvaa ja asian osaavaa palvelua jatkossakin.”

– FT Juha Arrasvuori, KOMPASSI-hankepäällikkö, Vaasan yliopisto / SC-Research

Visit Lempäälä -logo

Lempäälän Kehitys Oy / matkailu

businesslempaala.fi/lempaalan-kehitys-oy

Käännöspalvelut
Tekstintuottaminen

Lue lisää

TellWell Translations osallistui Lempäälän kunnan matkaoppaan englanninkielisen ja ruotsinkielisen version tuottamiseen vuonna 2023. Työn tilasi Lempäälän Kehitys Oy / matkailu. Oppaassa esitellään alueen historiaa, aktiviteetteja, majoitusvaihtoehtoja ja ravintolatarjontaa.

EPP-Pack Oy / Carccu® -logo

Ixir-verkkokurssit Oy

ixir.fi

 Käännöspalvelut

Lue lisää

TellWell Translations laati asiakkaalleni toteuttamani, yliopistotutkijoille suunnatun verkkokurssin käännöksen suomesta englanniksi. Lopputulos oli erinomainen. Erikoistoiveemme ja aiheeseen liittyvä erityissanasto otettiin hienosti huomioon, ja prosessi oli kaikilta osin selkeä ja ammattimainen. Suuri kiitos, Paula ja tiimi, yhteistyö varmasti jatkuu!

Retro DJ -logo

Retro DJ

retrodj.fi

Sisällöntuotanto

Lue lisää

Suuret kiitokset TellWell Translationsin Paulalle uuden verkkosivuston loistavan esittelytekstin tuottamisesta! Myös sivuston vauhdikkaat tuotepakettien kuvaukset ovat Paulan käsialaa. Tekstistä saatiin tarinallinen ja myyvä.

Idea Machine Studio

IdeaMachine Studio

New York, NY

IdeamachineStudio.com

Käännöspalvelut

Lue lisää

Paula was instrumental in the successful production of a large series of animated videos our studio undertook requiring English to Finnish translation. Each video revolved around a Book in the Bible, which meant special attention making sure theological meaning was never lost in translation of the source material. She provided over 70 plus translated video scripts that went well over 10 minutes each, and required precise translation for both on screen text and voiceover. She was very communicative and able to work directly with our review team for fast and accurate results.

We hope to work together again soon.  

Yhteystiedot

TellWell Translations

Ideakeskus
Manttaalitie 15 B
37500 Lempäälä

Seuraa meitä

Jäsenyritys
Paula Erkintalo | TellWell Translations

Paula Erkintalo

Yrittäjä, projektikoordinaattori ja kieliasiantuntija

+358458551734
paula.erkintalo@tellwell.fi
linkedin

SKTL logo

Paula on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen.

Olli Julin | TellWell Translations

Olli Julin

Asiakkuusvastaava ja kieliasiantuntija

+358451175644
olli.julin@tellwell.fi
linkedin

SKTL logo

Olli on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen.

Tilaa uutiskirje

Tilaa TellWell Translationsin uutiskirje, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa!

Tietosuojaseloste

© TellWell Translations | Tietosuojaseloste | Toteutus: Satavisual

FI | EN | IT