Palvelut

Käännökset kaupallisiin teksteihin ammattikääntäjiltä

 

TellWell Translationsilta saat kielipalvelut monien eri alojen viestintätarpeisiin.

Tarjoamme

  • käännöspalvelut useisiin eri kieliin
  • tekstinmuokkauspalvelut eli editointi-, tekstinhuolto- ja toimittamispalvelut suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi
  • sisällöntuotantopalvelut suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi
  • videoiden tekstitykset suomeksi ja englanniksi.

Voimmeko auttaa?

Voit lähettää meille tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info[at]tellwell.fi / paula.erkintalo[at]tellwell.fi. Otamme yhteyttä 24 tunnin kuluessa!

Käännökset

Alk. 0,25 € + alv. / lähdekielen sana (n. 62,50 € + alv. / sivu)

Luova, efekteihin keskittyvä markkinointitekstin käännös, selkeä ja toimiva ohjeteksti, asiallinen tiedote vai jotakin muuta? Tiimimme kieli- ja käännösalan sekä kirjoittamisen ammattilaiset kääntävät eri lajityyppien tekstit kohdeyleisösi kielelle huomioiden tekstin tavoitteet, ala- ja yrityskohtaisen terminologian, tekstilajin konventiot, kohdekulttuurin erityispiirteet – ja tietenkin lukukokemuksen, joka on osa asiakaskokemusta. Tiedustele kielenkäännöspalveluista eri kieliin lomakkeella, osoitteesta paula.erkintalo[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

TellWell Translations on tuottanut kaupallisten tekstien käännöksiä vuodesta 2011 kotimaisille yrityksille, kotimaisille ja ulkomaisille käännöstoimistoille ja mainostoimistoille sekä satunnaisesti yksityishenkilöille. Lue lisää asiakastarinoista!

Kirjansuomennokset

Kustannatteko kirjoja?  Tiedustele suomennoksista englannista ja ruotsista lomakkeella, osoitteesta paula.erkintalo[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

TellWell Translationsin yrittäjä Paula on suomentanut yli 20 tietokirjaa eri aihepiireistä.

Kieliversiointi/transcreation

Alk. 100 € + alv. / projekti

Yksi teksti, kolme erityylistä käännösvaihtoehtoa! Kun haluat tehdä valistuneen käännösvalinnan useiden versioiden joukosta, on kieliversiointi/transcreation erinomainen täsmäpalvelu. Transcreation sopii erityisesti tuotenimiin, tuotekuvauksiin, sloganeihin ja muihin ”painaviin” sisältöihin, joita on hyvä pysähtyä ideoimaan rauhassa.

TellWell Translations on tuottanut transcreation-tyyppisiä käännöksiä muun muassa kahvilaketjun tuotekuvauksiin.

Tiedustele kieliversioinnista lomakkeella, osoitteesta info[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta 0458551734.

Editointi/tekstinhuolto/toimittaminen: suomi, ENGLANTI ja RUOTSI

Suomi: 60 €/h + alv.

Muut kielet: 90 €/h + alv.

Tekstinmuokkauspalveluiden avulla syntyy selkeämpi ja toimivampi teksti, jonka äärellä lukija saa keskittyä olennaiseen ja saat viestisi läpi tehokkaasti. Tiedustele editoinnista ja muista tekstinmuokkauspalveluista lomakkeella, osoitteesta info[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

TellWell Translations on tehnyt kielenhuoltoa suomen- ja englanninkielisiin teksteihin yrityksille ja yliopistolle. Lue lisää asiakastarinoista!

Tekstintuottaminen/sisällöntuotanto

Kirjoitamme fiksua ja huoliteltua sisältöä haluamiisi kanaviin. Tekstit kirjoittaa ja editoi tekstintekijätiimi, jossa on aina mukana kohdekielessä natiivi tiimiläinen.

  • Tekstintuottaminen/sisällöntuotanto, suomi

Alk. 150 € + alv. / 1 sivu á 250 sanaa – pyydä tarjous

  • Tekstintuottaminen/sisällöntuotanto, englanti (UK/US)

Alk. 200 € + alv. / 1 sivu á 250 sanaa – pyydä tarjous

  • Tekstintuottaminen/sisällöntuotanto, ruotsi

Alk. 200 € + alv. / 1 sivu á 250 sanaa – pyydä tarjous

Tiedustele suomenkielisten, englanninkielisten ja ruotsinkielisten tekstien tuottamisesta lomakkeella, osoitteesta info[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

TellWell Translations on tuottanut tekstejä kotimaisten yritysten markkinointiviestintään.

Tekstitykset: suomi ja suomi-englanti-suomi (UK/US)

Hinta: alk. 150 € + alv. / video (videon pituus 5 min)

Tekstityspalvelu sisältää ammattitaidolla toteutetun ajastuksen ja laadukkaan, yritys- ja toimialakohtaisen sanaston huomioivan tekstityksen. Pyydä tarjous tekstityspalveluista esimerkiksi lomakkeella tai osoitteessa info[at]tellwell.fi. Muista toimittaa heti tarjouspyyntövaiheessa myös tekstitettävä video sekä vähintään tiedot yleisöstä, julkaisukanavasta ja mahdollisista aikataulu- ja erityistoiveista.

TellWell Translations on tuottanut tekstityksiä yritysvideoihin käännöstoimistoille ja muille yrityksille.

Konsultointi

Alk. 60 €/h + alv.

Autamme myös silloin, kun tarvitset räätälöityä palvelua hyvin spesifeihin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin käydään tilanteesi läpi ja suunnitellaan siihen sopivin ratkaisu. Tiedustele konsultoinnista lomakkeella, osoitteesta info[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

Palvelut käännöstoimistoille

Tarjoamme käännöstoimistoille käännösprojektien eri työvaiheita sekä käännöksen ja käännöksen tarkistuksen sisältäviä paketteja sopimuksen mukaan seuraavissa kielipareissa:

  • englanti-suomi
  • ruotsi-suomi.

Ota yhteyttä, niin käydään tilanteesi läpi ja suunnitellaan käännöstoimistosi projektiin sopivin ratkaisu. Tiedustele yhteistyöstä käännöstoimistosi kanssa osoitteesta info[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

TellWell Translations on palvellut käännöstoimistoja vuodesta 2013 lähtien muun muassa seuraavissa käännösprojektien työvaiheissa: kääntäminen, käännösten tarkistaminen, kohdetekstien editointi, tekstitykset, transcreation, yrityskohtaisten sanastojen laatiminen, tyylioppaiden päivitykset, koekäännösten tarkistukset ja kulttuurinen konsultointi.

Graafisen suunnittelun lisäpalvelut

Tiimiimme kuuluu graafikko, joten saat meiltä tekstien oheen myös esitteiden, käyntikorttien ja muiden markkinointimateriaalien taitot, logot, verkkosivustot tai vaikka kokonaiset yritysilmeet. Tiedustele graafisen suunnittelun lisäpalveluista osoitteesta info[at]tellwell.fi tai Paulalta numerosta +358458551734.

h

Palvelulomake

Tekstin aihepiiri/erikoisala (valitse kaikki soveltuvat):

Liitä tähän tekstitiedosto, jonka sisältöön tarvitset käännöksen tai tekstinmuokkauspalvelun (suositeltava tiedostomuoto: MS Word). Kirjoita ohjeet ja lisätiedot tekstikenttään tai lisää ne liitetiedostona. Vinkki: Voit lisätä liitteinä halutessasi myös viestintänne ohjeita, kuten brändioppaan, tyylioppaan, tyyliesimerkkejä tai aiempia saman aihepiirin tekstejä. Jos käy niin, että tarpeesi ja asiantuntijoidemme osaaminen eivät kohtaa, annamme mielellämme vinkkejä avuksesi sopivan kumppanin etsintään!

Lisää tiedostoEi valittuja tiedostojaSallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, jpe, gif, png, bmp, tiff, tif, webp, avif, ico, heic, asf, asx, wmv, wmx, wm, avi, divx, flv, mov, qt, mpeg, mpg, mpe, mp4, m4v, ogv, webm, mkv, 3gp, 3gpp, 3g2, 3gp2, txt, asc, c, cc, h, srt, csv, tsv, ics, rtx, css, htm, html, vtt, dfxp, mp3, m4a, m4b, aac, ra, ram, wav, ogg, oga, flac, mid, midi, wma, wax, mka, rtf, js, pdf, class, tar, zip, gz, gzip, rar, 7z, psd, xcf, doc, pot, pps, ppt, wri, xla, xls, xlt, xlw, mdb, mpp, docx, docm, dotx, dotm, xlsx, xlsm, xlsb, xltx, xltm, xlam, pptx, pptm, ppsx, ppsm, potx, potm, ppam, sldx, sldm, onetoc, onetoc2, onetmp, onepkg, oxps, xps, odt, odp, ods, odg, odc, odb, odf, wp, wpd, key, numbers. Max. file size: 64 Mt

Tietosuojaseloste

Palveluprosessimme

1. Tarjouspyyntö

2. Yhteydenotto 24 tunnissa

h

3. Tarjous

Z

4. Tarjouksen hyväksyminen

l

5. Tekstin tuottaminen

6. Tekstin tarkistaminen sisäisesti toisen asiantuntijan avulla

7. Toimitus

~

8. Takuu: yksi korjauskierros sisältyy hintaan, kun toimitat korjauspyynnöt kymmenessä vuorokaudessa

Yhteystiedot

TellWell Translations

Ideakeskus
Manttaalitie 15 B
37500 Lempäälä

Seuraa meitä

Jäsenyritys
Paula Erkintalo | TellWell Translations

Paula Erkintalo

Yrittäjä, projektikoordinaattori ja kieliasiantuntija

+358458551734
paula.erkintalo@tellwell.fi
linkedin

SKTL logo

Paula on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen.

Olli Julin | TellWell Translations

Olli Julin

Asiakkuusvastaava ja kieliasiantuntija

+358451175644
olli.julin@tellwell.fi
linkedin

SKTL logo

Olli on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen.

Tilaa uutiskirje

Tilaa TellWell Translationsin uutiskirje, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa!

Tietosuojaseloste

© TellWell Translations | Tietosuojaseloste | Toteutus: Satavisual

FI | EN | IT