In English - På svenska - Auf Deutsch - En Français

Verkostoidutaan

TellWell Translations etsii yhteistyöverkostoonsa erityisesti englannissa, ruotsissa, saksassa ja ranskassa natiiveja kielentarkastajia/editoijia, jotka a) ovat suorittaneet kieli- tai käännöstieteen tutkinnon, b) ovat jommankumman tieteenalan opinnoissa loppuvaiheessa tai c) ovat kartuttaneet vakuuttavan kokemuksen alan töistä. Tervetulleita ovat myös suomen kielessä natiivit lingvistit ja teknisten alojen asiantuntijat. Tiedustele asiasta lisää sähköpostitse osoitteesta paula.erkintalo[at]tellwell.fi.

Käännösprojektien yhteistyökumppanit kertovat

”I’ve collaborated with Paula on a couple of outstanding translation projects in 2021, as part of a new international partnership. She is steadfastly committed to delivering communication excellence and is a dream to work with. She has fantastic Finnish-English-Finnish skills and the highest recommendation I can give is by saying I can’t wait until we work together again in 2022 and beyond!”

”Yhteydenpito hoitui erittäin sujuvasti ja ripeästi, ja ohjeet olivat selkeitä.”

”Työilmapiiri oli avoin, ja mahdolliset kysymykset saivat asiallisen ja ystävällisen vastauksen.”

”Korjauskierros oli niin ikään toimiva, kommunikaatio oli sujuvaa, ja koen saaneeni keskittyä olennaiseen eli käännökseen ja sen editoimiseen.”

”Iloitsin erityisesti siitä, että korjauskierrokseen liittyi keskustelua (viestien vaihtoa) lingvistien kesken, mikä on harvinaista muiden toimistojen kanssa. Tämä tekee käännöksistä varmasti entistä parempia ja auttaa myös oman ammattitaidon kehittymisessä.”

”Olen ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön ja odotan innolla jo seuraavia yhteisiä projekteja!”